Älyttömän hyvä mustaherukkainen juustokakku, liivatteeton. Nam, tämä mustaherukkaisen päällisen ja pehmeän mascarponetäytteen sisältävä kakku on aivan äärettömän hyvää
Keksitikkarit ovat olleet yksi 2010-luvun hittileivonnaisista. Niiden suosio perustuu hauskan muodon ohella helppoon valmistustapaan ja tietenkin herkulliseen makuun
Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä. Ensin oli ajatuksena tehdä pelkkä vadelmajuustokakku, mutta ajattelin samantien testata sitä jonkin toisen maun kera
Pääsin pitkästä aikaa tekemään kakun tilauksesta ja koska sain aikalailla vapaat kädet, niin päädyin kokeilemaan täyteläisen browniepohjan, suklaatäytteen ja raikkaan mangotäytteen yhdistämistä
Näissä on todella mehevä, hieman mantelinen pohja, päällä ihana vadelma-vaahtokarkkimousse ja kaiken kruunaa raikas tuulahdus tuoreista vadelmista koristeluna
Meidän takapihalle on ilmestynyt vattu puska, josta sain kerättyä tosi paljon vadelmia. Koitan saada paljon marjoja pakkaseen, koska talvella on ihan parasta laittaa aamu smoothieen itse kerättyjä mustikoita, vattuja tai mansikoita
Leipoessa on tullut kokeiltua monia eri makeisia ja keksejä aina Kitkateista Snickersiin ja Kindereistä Oreoihin, mutta nyt sain taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla tällä täyteläisellä Fazerina juustokakulla, jossa on käytetty Fazerina-keksejä ja Kismettiä
Kinkkuhyrrät. Lauantai-ilta ja jotain kivaa piti naposteltavaksi keksiä. Muistin sopivasti, että pakasteessa kuumotteli vielä joulun ajalta ostettuja taikinalevyjä
Kakku, jota lähdin tekemään siitä lähtökohdasta että pähkinöitä pitäisi saada vähennettyä kaapista. Ensin olin tekemässä piirakkaa mutta lopulta tästä tulikin kakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.