Mehevät hirvipullat herukkaisella punasipulikastikeella
Paleokeittiö
Paleokeittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ~400 g hirvenjauhelihaa
  • 1 kananmuna ~100 g luomupekonia
  • 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi reilu 1 rkl smetanaa (tai luraus kuohu-/kookoskermaa)
  • 1 tl katajanmarjoja morttelissa hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta timjamia
  • 1-2 tl dijonsinappia
  • ½-1 tl suolaa ja mustapippurirouhetta
  • meijerivoita paistamiseen
  • 50 g (+ 1 rkl) suolatonta voita
  • 2 isoa punasipulia ohueksi siivutettuina
  • 125 g herukkahyytelöä
  • 2 dl punaviiniä
  • 5 dl kanalientä (suosittelen vähentämään ks. kappale yllä)
  • suolaa ja mustapippurirouhetta maustamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.