Meksikolainen katkarapucocktail
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1980- luvun katkarapucocktail päivittyy tähän päivään pienin liikkein ja maistuu loistavasti aurinkoisena kesäpäivänä.
  • Meksikolainen katkarapucocktail 2-4 henkilölle
  • 100 g MSC-merkittyjä katkarapuja
  • 5-10 cm:n pätkä kurkkua pieneksi paloiteltuna
  • 1 puna- tai salottisipuli hienonnettuna
  • pari oksaa korianteria hienonnettuna
  • loraus ketsuppia
  • 1-2 limetin mehu
  • 5 tippaa Worcestershire-kastiketta
  • 5 tippaa tabascoa
  • ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.