5 annosta1 sipuli puolikkaina1-2 valkosipulin kynttä 250 g porkkanoita paloina250 g hokkaido-kurpitsaa paloina2 rkl öljyä4 dl vettä1 kasvisliemikuutio50- 100 g kookosmaitoamaapähkinän kokoinen pala tuoreinkivääriä hienonnettunatummaa balsamico-kastiketta1. Aseta aika 20 min / 100 asetetta/ nopeus 2. Aseta aika 5 min / 100 astetta/ nopeus 2
Pupun rakentamiseen on käytetty 9330 munankuorta ja sen paino on noin 100 kg. 100 kg. Etelässä hiihtoloma on jo loppumassa, mutta meillä muilla vasta alkoi
Jälleen kerran on selailtu Hummingbird Bakerin leivontakirjaa. ). Poikani bongasi sieltä taannoin nämä mustikkamuffinssit ja toivoi, että seuraavaksi leivotaan sitten näitä
Pienen kesälomareissun jälkimainingeissa on ihanaa palata vielä hetkeksi lomatunnelmiin ja arkistoida muutama herkullinen ruokakokemus tänne blogiinkin
Koska siinä ei ole juuri mitään. KAHVINMAKUINEN MINITÄYTEKAKKU TUPLASUKLAALLA (G, M, KM). 100 g kahvinmakuista tummaa suklaata sulatettuna (korvaa tarvittaessa osa makusuklaasta tavallisella tummalla tai käytä jotain muuta makusuklaata). 100 g tummaa suklaata sulatettuna. 100 g kahvinmakuista tummaa suklaata sulatettuna (korvaa tarvittaessa osa makusuklaasta tavallisella tummalla tai käytä jotain muuta makusuklaata)
arvostelut ravintolat tallinnaäyriäisravintola tallinnaherkulliset ruoat tallinnahyvä kalaruoka tallinnahyvä palvelu tallinnahyvä ravintola lähellä satamaa tallinnahyvä ravintola vanha kaupunki tallinnakalaravintola Tallinnalaadukas ravintola tallinnalapsiystävällinen ravintola tallinnassaravintola isolle ryhmälle tallinnassaravintolavinkit tallinnatallinna ravintolatTallinnan paras ravintolaThe Seafood Bar Tallinntuore kala tallinnauudet ravintolat tallinnassauusi ravintola tallinnavanha kaupunki hyvä ravintolavanha kaupunki tallinna ravintolavisit tallinna
Arki on joskus sellaista keittiötrapetsitaiteilua kun yrittää tehdä mahdollisimman paljon itse ruokaa, eikä sortua ainakaan joka viikko niihin eineksiin
Nii ma asetasingi kaamera ja märkmiku akna süvenduses oleva taseme peale. Suomalaisetkin ovat ottaneet paljon kantaa Ribesta ja huomasin Reseptitaivaassa kirjoituksen siitä, miten kirjoittajan mielestä Ribe on lähellä täydellisyyttä, vaan se viimeinen ”kick” on jäänyt haaveksi, koska kirjoittaja olisi halunnut enemmän suolaa ja enemmän sokeria… Minä en ole minkäänlainen Michelin asiantuntija, minä menin keittiömestarin makumatkaan mukaan, enkä osaa kaivata siinä matkalla mitään lisää
Ihastuttava Vadelma-valkosuklaajuustokakku. 100 g valkosuklaata. Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.