Rakastan pastaa, mutta syön sitä loppujen lopuksi melko harvoin, sen verran turvottavaa tavaraa. Lueskelin eilen illalla keittokirjojani kun yritin päättää mitä tänä viikonloppuna syödään
riisin joukkoon voisi hyvin upottaa myös vaikkapa valkosipulia, inkivääriä, chiliä, erilaisia kasviksia, sieniä, pieniä kana- tai lihapaloja, kalaa, katkarapuja ja muita mereneläviä, jne
On varmasti aika vaarallista väittää, että Suomessa olisi jokin yhteinen uuden vuoden herkku. Nakit ja perunasalaatti ovat ehkä jo menettäneet hieman hohtoansa, mutta tilalle on tullut monenlaisia ja erimaalaisia toinen toistaan parempia makupaloja
Perjantai on se perinteinen kalapäivä, joten vaikka varsinaiset kalat uppoavat nuorisoon tosi huonosti (pois lukien mäti ja nahkiaiset), niin muita mereneläviä voi kyllä aina tarjota
Kasariin voi käyttää haluamiansa mereneläviä. Keskiviikko on kyllä viikon parhaita päiviä, eikös. Loppuviikkoon kannattaa laskeutua täyteläisen, mantelijauhoilla maustetun kasarin voimin
Cevicheä on tehty meillä monet kerrat ja yhden kuhacevichen reseptin olen julkaissut täälläkin. Kuten tuosta aiemmasta ohjeesta näkyy, kokkaan aika paljon vapaalla kädellä, eli sävellän joko ohjeen itse tai kurkkaan muista lähteistä inspiraatiota, jonka jälkeen sitten kuitenkin teen jonkun oman sovellukseni
Kasvisten ja tofun lisäksi keitosta voi löytyä sieniä tai mereneläviä, joskus jopa lihaakin. Jos olet yhtään kallellaan aasialaisiin keittoihin, tämä on sun reseptisi
Poikaystäväni rakastaa mätiä smetanan ja sipulin kera, joten niitä tulee syötyä aika usein. Blinejä olemme joitakin kertoja tehneet mädin kaveriksi, mutta ne ovat aina onnistuneet suhteellisen huonosti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.