Kyllä se on myönnettävä, että syksy on taas täällä. Kesä on toki ihan kivaa aikaa, mutta vielä enemmän nautin näistä kirpsakoista aamuista ja aurinkoisista päivistä
Merimiespihvit. Tämän ohjeen pohjana on käytetty perinteisten merimiespihvien ohjetta. Yleensä merimiespihveissä käytetään nesteenä olutta, mutta koska tässä huushollissa ei käytetä olutta missään muodossa, olen soveltanut ohjetta ja onnistunut saamaan herkullisen ruoan, jota kaikki ruokailijat kehuivat
Merimiespihvit. – Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Sitä, miksi tätä ruokaa sanotaan Merimiespihviksi, en tiedä, mutta hyvää konstailematonta se on joka tapauksessa, vaikka se todellisuudessa pataruokaa onkin
1. Nuiji lihaviipaleet kevyesti. Kuori perunat ja leikkaa ne puoli senttiä paksuiksi viipaleiksi. Paista sipuli läpikotaisin voissa paistinpannussa ja ruskista liha samalla tavalla
Merimiespihvi on klassinen, hyvä ruoka, jonka yksinkertaiset maut tekevät siitä varsin maukkaan. Mietin tässä eräänä päivänä, mitä tekisin ruoaksi ja jostain pään perukoilta mieleeni putkahti merimiespihvi, jota en ole syönyt ainakaan vuoteen
M. e. h. v. ä. o. l. u. s. a. p. i. t. k. n. d. r. ,. m. j. T. H. y. A. ö. N. J. ”. O. -. 1. 9. 5. 3. S. 0. 2. f. R. c. P. L. K. G. g. V. U. F. 7. k g. d l
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
PERINTEISET MERIMIESPIHVIT (4. Tämän kerran keskiviikon resepti on hieman erilainen - kyseessä on nimittäin yksi lapsuuteni lempiruoista ja samalla yksi äitini bravuureista keittiössä
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.