1/2-1 kg
sokeria marjakiloa kohti ja noin 3dl vettä. Keitä sokeri ja vesi kirkkaaksi liemeksi, joka on lankamaista, kun sitä valutetaan lusikalla. Lisää marjat hieman jäähtyneeseen sokeriliemeen. Kuumenna hilloa hitaasti. Älä hämennä keittämisen aikana, vaan pudistele kasaria. Näin saat pehmeät marjat pysymään kokonaisina. Poista pinnalle muodostuva vaahto. hillo on valmista, kun se on kirkasta ja marjat ovat tasaisesti hillossa eivätkä nouse hillon pinnalle. Tölkitä hillo huolellisesti puhdistettuihin tölkkeihin. Sulke tölkit välittömästi.
O. n. a. i. k. l. ä. h. t. e. r. P. v. y. m. u. j. o. s. p. R. K. ,. M. T. ö. L. I. E. V. Ä. (. -. ). d. U. Y. ½. 2. 1. N. 0. g. S. A. H. 5. 4. c. 3. 7. J. 8. ”. C. f. b. d l. t l
M. u. k. a. v. n. m. i. e. d. o. s. t. r. ä. ,. g. h. N. y. l. S. K. -. T. J. A. 1. 0. p. ö. j. H. 3. 4. 2. 5. (. b. ). P. L. O. R. V. I. f. y g. r k. d l
Teltta, kamiina, hyvää a-luokan porukkaa, reilusti hyvää ruokaa ja juomaa. Lohta varten tarvitsee tietysti lankut, hyväksi ja toimivaksi todistetut lankut kestää useammankin reissun
Meidän pihassa kevään ensimmäinen sato korjataan kukkapenkkini muhkeasta nokkoskasvustosta. Sitten vain vuoronperään nokkonen pistelee meitä ja me pistelemme nokkosta
ssä ammoin pyörinyttä formaattia jossa yllätettiin julkkiksia ja pyydettiin heitä tekemään ruokaa vain niistä raaka-aineista joita jääkaapista löytyi juri sillä hetkellä
Perunasalaatti on saunailtojen, grilli-iltojen ja vapun perussafkaa. Syysaikaan salaatin voi valmistaa tuoreista sesongin kasviksesta — hapan kotimainen omena ja avomaakurkku antavat ihanasti raikkautta ja uusia perunoita ei tarvitse edes kuoria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.