Lopuksi kasataan annos lautaselle, eli kauhallisen muusia kaveriksi rapeapintainen kuhafilee, tämän päälle reilu lusikallinen kapris-manteli tahnaa ja päälle reilusti kastiketta
Maista kastiketta. Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Kotona juuri tuo ruokalaji alkaa tökkiä, ja valmistan jotakin aivan muuta
Paista kuhafilee voissa nahkapuoli alaspäin juuri ja juuri kypsäksi. Nosta kala lautaselle ja tarjoa kuuman valkoviinisahramikastikkeen, kauden kasvisten ja ruohosipuliperunasoseen kera
Mökkijärveemme on istutettu kuhaa, mutta silti se on harmittavan harvinainen saalis. Silloin mitään ei mene hukkaan ja viimeisetkin palat voi kaivaa haarukalla esiin
Asettele juurekset ja kala kauniisti, kaada kastiketta päälle ja koristele tillillä. Minulla on tällä hetkellä missiona opetella kokkaamaan muitakin kaloja kuin lohta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.