Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.Lue lisää annosmäärien muuttamisesta ›Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon › Valmistusaineet Tuotteen tiedot > Tuotteen tiedot > 1 sipuli 2 - 3 valkosipulin kynttä pala (100 g) juuriselleriä 5 dl suppilovahveroita 3 rkl Valio Oivariini® juoksevaa 2 dl esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita 1 l kasvislientä 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa maustamaton ½ (n. 2 rkl) sitruunan mehu
Blogin yksi suosituimmista jutuista ”Pulled Pork eli revittyä sikaa eli vedettyä possua” on herättänyt paljon kysymyksiä siinä käytetystä BBQ Smokerista eli hiilisavustimesta (vertical water smoker)
Metsäsieniohrattoa ja mehustettua punasipulia. Vuodesta 1991 saakka Helsingin keskustassa Kaivopihalla sijainnut ravintola Zetor on kuin aikamatka 50-luvun Suomi-filmien maalaisidylliin – tosin pilke silmäkulmassa toteutettuna
Metsäsieniohrattoa ja mehustettua punasipulia. Vuodesta 1991 saakka Helsingin keskustassa Kaivopihalla sijainnut ravintola Zetor on kuin aikamatka 50-luvun Suomi-filmien maalaisidylliin – tosin pilke silmäkulmassa toteutettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.