Metsästäjän hampurilainen ja nopeat sämpylät
Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25 g hiivaa
  • 2,5 dl kädenlämpöistä maitoa
  • 1 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl ruisjauhoja
  • 1 kananmuna voiteluun
  • 3 rkl seesaminsiemeniä
  • 10 sämpylää ja anna kohota liinan alla 40 minuuttia
  • 225- asteisessa uunissa
  • 10-12 minuuttia kauniin vaaleanruskeiksi
  • 2 rkl öljyä
  • 350 g suppilovahveroita
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 3 timjamin oksaa
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pippuria
  • 25 g voita
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 3 dl lämmitettyä maitoa
  • ripaus jauhettua muskottipähkinää
  • suolaa ja pippuria
  • 600 g naudanjauhelihaa
  • 2 rkl konjakkia
  • suolaa ja pippuria
  • öljyä paistamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.