Paina pieniä kuoppia leipään ja voitele se oliiviöljyseoksella. 1-2 valkosipulinkynttä. 2-3 tl sitruunamehua. Paista leipää uunin keskitasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes leipä on saanut kauniin värin. 1-2 valkosipulinkynttä. 2-3 tl sitruunamehua
Viionloppuna kokkasin kavereille kunnon pastadinnerin ja mitä ruoka ois ilman kunnon leipää. Tää resepti toimii kun häkä, mainio leipä jos on aikaa antaa nousta
Ulompi kerros maistui ihanan samettiselle ja täyteläisen valkosuklaiselle. Tai no hyvä on, myönnettäköön, yksi virhe kakusta löytyy, nimittäin pohjan olisin halunnut digestive-kekseistä dominoiden sijaan
Mutta nyt reseptiin niin kerkiätte leipoa vielä vaikka iltateelle ihanaa tuoretta leipää. Tämä leipä on nimensä mukaan vaatimattomasti fantastista ja tuo esiin jokaisessa meissä sen pienen leipuri hiivan
Vaivaa löysäksi leipätaikinaksi. Peitä kulho pyyhkeellä ja anna nousta vedottomassa paikassa 1-1 1/2 tuntia. Kuumenna uuni 240-250 asteeseen. Ripottele 1/2-1 dl vehnäjauhoja leivinpöydälle ja kumoa taikina varovasti päälle. Leikkaa taikina metallilastalla (tai kakkulapiolla) 6-7 suikaleeksi ja suikaleet vielä 2-3 osaan
Tein taas pitkästä aikaa lempileipäänifocacciaa. Leipä loppui kyllä suorastaan kesken, siihen tahtiin joku kävi illan mittaan leikkaamassa leivästä palan jos toisenkin
// Olisiko tässä mahdollisesti kakku mun pian koittaville 21-vuotissynttäreille. Heippa. Porkkanakakku on yksi mun lemppariherkuista ja tilaan sitä usein kahvilassa
Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse. Ja täytyy kyllä sanoa, että itse tehty naan leipä on ravintoloiden leipää parempaa
-. -. -. -. K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.