rosollia, sillisuttua ja löytyypä pieni kinkkukin. Olen jo vuosikausia valmistanut rosollia perniöläisten pitokokkien ohjeella, jossa on erittäin hyvät raaka-aineiden keskinäiset suhteet
V. i. m. e. s. ä. R. u. o. k. a. &. n. (. 1. /. 2. 0. ). l. K. p. S. g. é. t. ö. T. b. r. h. j. M. y. ,. v. H. d. L. 6. *. -. 9. 4. 3. 5. P. q. 7. J. O. ". f. '. Y. d l. t l
Juuri sitähän meidänkin perheessämme syödään. Jos pelkäät, että ruoasta tulee liian rasvaista, käytä kermaa vain tilkka ja lorauta nesteeksi vettä tai maitoa
Erkaumaa ei aina ole helppo itse testata tai todeta, mutta koukkuselinmakuulta päätä ylös nostettaessa voidaan havainnoida, pullistuuko vatsan keskilinjaan ”patongin mallista kohoumaa”
Vaikka ne ihan koko komeudessaan sieltä tiskin toiselta puolelta minua lasittuneinkatsein silmäilivätkin, olin kai jotenkin alitajunnassani kuvitellut ne hiukan ”valmiimmiksi tapauksiksi”
O. m. e. n. a. j. p. u. o. l. k. s. i. v. t. h. y. N. ä. d. L. -. ,. r. Y. ö. P. U. K. A. M. E. I. T. 1. 5. 0. g. 4. ½. 2. V. S. J. Ä. 9. R. 3. (. ). 7. f. c. 8. ¼. d l. t l
S. o. k. e. r. i. t. n. s. y. u. -. h. a. ä. l. v. M. m. d. p. ,. j. T. J. ö. O. f. E. g. K. R. I. N. >. P. L. (. ). H. V. 4. 1. A. 2. c. w. 3. b. 5. 0. Y. 8. 9. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.