Se tomaattinen osso buco. 21. 11. 2015 by Merja 1 kommentti. Maailmalla riehuu monenlaista sotaa. Viattomimmasta päästä on se tuleeko osso buco tehdä biancona vai con pomodoro, valkoisena vai tomaattisena
Maailman paras risotto on blogini kaikkein luetuin resepti, eikä syyttä. Onhan se paras tapa saada joka kerta täydellinen, kermaisen pehmeä risotto, joka nautitaan jopa mieluummin lusikalla kuin haarukalla
(*Pernod Ricard Finland tarjosi päivän aterioineen, matkoineen ja majoituksineen). Miltä kuulostaisi useiden tuntien illallinen, jonka takana ei ole vain yhtä, vaan useita Michelin-kokkeja
On monia syitä, miksi kaipaan Italiassa viettämääni aikaa. Olin vasta 18 kun löysin vahingossa ensimmäisen vakavan parisuhteeni, ja heti alkuun päädyin vielä italialaisen kelkkaan
Yhteistyössä Roiniset Oy. n kanssa. Kun Hakaniemen hallissa toimiva herkkuliike Roiniset Oy pyysi minulta syksyyn sopivaa reseptiä, oli helppo tarttua heidän maahantuomiinsa laadukkaisiin italialaisiin elintarvikkeisiin
Yhteistyössä Roiniset Oy. n kanssa. Kun Hakaniemen hallissa toimiva herkkuliike Roiniset Oy pyysi minulta syksyyn sopivaa reseptiä, oli helppo tarttua heidän maahantuomiinsa laadukkaisiin italialaisiin elintarvikkeisiin
Aidot milanolaiset vasikanleikkeet valmistetaan vasikan sisäpaistista tai fileestä. Vaikkakin on tullut huomatuksi, että tyypillinen Italialainen ruoka Suomessa on pastaa, pizzaa ja makkaroita sen keittiö on kuin tutkimusmatka maailmalla
Se on yleensä hetki, jolloin milanolaiset ostavat ensimmäiset joululahjat, elleivät sitten innokkaina matkalijoina käytä näitä lomapäiviä Euroopan kaupunkikohteiden vierailuun kun taas tai laskettelua suuresti rakastavat suuntavat alpeille ensimmäisistä lumista nauttimaan ja rinteitä testaamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.