5 min
Lisää riisit ja kuullota ne siten, että ne muuttuvat lasimaisiksi, älä kuitenkaan paista niitä. Lisää ensin valkoviini koko ajan sekoittaen, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Jatka lisäämällä sahrami ja vajaa kolmannes kanaliemestä ja annan nesteen imeytyä riisiin välillä sekoittellen. Jatka nesteen lisäämistä pienissä erissä, kunnes neste ei enää imeydy ja riisit ovat al dente kypsiä (pieni purutuntuma). Tähän menee n. parikymmentä minuuttia. Lisää lopuksi kourallinen raastettua parmesaania ja tarkista maku. Risoton tulisi jäädä kostean valuvaksi.
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
Tällä kertaa otetaan mukaan karitsa ja vielä tarkemmin karitsan lapa. 1,2kg Karitsanlapaa. Nauti hapankaalin ja paistoliemen kera 1,2kg lapaa. 1,2kg Karitsanlapaa
Söin joitain viikkoja sitten sitten Elitessä huippuhyvää pernodilla maustettua scampirisottoa. Anna katkarapujen marinoitua huoneenlämmössä kun teet risottoa
Meillä ei ole työpaikalla lounasruokalaa ja syön monesti töissä eväitä. Teen kerran viikossa isomman satsin ruokaa pakkaseen ja otan aamulla töihin lähtiessäni jäisen ruokakalikan mukaan
2 karitsan kyljysriviä eli karetta. Resepti 4. lle. Mausta kareet suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä timjamin oksien ja kahden kämmenellä murskatun valkosipulinkynnen kanssa kauniin värisiksi
Siitä ei ole montaa päivää kun laitoin yhden risotto-ohjeen maailmalle. Tämä Nigella Lawsonin alkuperäisresepti sai paremmat arvosanat meidän ruokapöydässä
O. l. i. n. e. o. m. a. h. k. u. t. C. y. d. 2. 0. r. 5. j. H. s. D. p. ä. M. A. v. ,. c. f. J. P. -. L. U. N. I. V. E. K. S. T. 1. ö. (. ). Y. b. g. 3. 8. R. B. i l
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Tarjoile maa-artisokka-palsternakkapyreen, salaatin ja vaikkapa marinoidun punasipulin kera. Viikkoa aiemmin tulimme testanneeksi kyllä superherkulliset marokkolaiset karitsanpotkat, mutta nyt pääsiäisenä tutustuimme ensimmäistä kertaa karitsan kareiden valmistamiseen Helsingin sanomien reseptillä
Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen
K. a. r. i. t. s. n. k. e. o. h. l. p. u. ,. j. v. m. ä. y. E. g. T. ö. M. -. G. (. d. ). N. P. 1. /. 3. A. J. V. R. I. S. 6. 7. 0. 8. 2. 5. 4. Ä. O. L. f. b. c. t l
N. y. t. p. ä. s. i. e. n. a. l. k. r. o. j. h. ,. m. u. K. v. ö. -. f. T. d. O. 4. 5. J. g. 1. A. R. I. S. P. H. (. 2. ). /. b. c. 3. L. U. D. E. M. 0. 6. V. Ä. 8. 7. Y. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.