Tällä kertaan tein majoneesin saksanpähkinäöljystä, millä sain siihen myös lisää makua, joka tulee hyvin esille alla olevan kalkkuna-katkarapusalaatin mietojen makujen joukosta
R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
Saapas nähdä milloin kiireet hellitää ja ehdin blogiakin alkaa taas aktiivisemmin päivittämään. Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä
Taikinanjuuren voi siis tehdä itsekin allaolevan ohjeen mukaan. Jäljelle jääneen puolikkaan voit käyttää leivontaan, tehdä siitä amerikkalaisia pannukakkuja (ohje alempana) tai rikastuttaa sillä biokompostiasi
itse päätin tehdä jauhelihalla ryyditetyn version. Korealaisten suhde riisiin on lähes pyhä. Jos saat kutsun paikalliseen ruokapöytään, etkä muuta välitä syödä, niin ainakin riisikulho tulisi tyhjentää, sillä täkäläisten mielestä on epäkohteliasta jättää riisi syömättä
nimittäin kirjoista bongaa ruokia mitä sitten on ihan pakko itsekin laittaa. Pyöräytimme siis chicken enchiladasit Twilight-kirjojen malliin jenkkireseptiä mukaillen tässä pari viikkoa sitten
Pinaattiletut ovat erityisesti lasten suosikkiruokaa mutta ne maistuvat myös aikuisille. Itse tehdyissä pinaattiletuissa ei ole lisäaineita ja maku on taatusti maittavampi kuin kaupan versioissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.