Kaikkea pientä on kiva napsia ja siksi tein Runebergin tortut minikoossa. 1½ dl vispikermaa (lisää kuivat aineet ja kerma vuorotellen taikinaan, laita taikinaa minimuffinssivuokiin 2/3). Paista minimuffinssivuoissa 175 C n. 1½ dl vispikermaa (lisää kuivat aineet ja kerma vuorotellen taikinaan, laita taikinaa minimuffinssivuokiin 2/3)
Juhannustraditiohimme kuuluu aina pavlova jälkiruoaksi juhannuspäivänä. Illalla laatikollinen superherkullisia marjoja oli jo syöty, eipä jäänyt mansikoita pavlovaa varten
Pavlovan kuuluu olla pinnalta rapea ja pehmeä sisältä. Täytä pavlova vasta hieman ennen tarjoilua. Heinäkuussa testailin marenkipohjia ja marenkikakkuja tuli syötyä enemmän kuin parina viime vuotena yhteensä
Miltä esimerkiksi kuulostaisi mehevät laava kakkuset. Laava kakkuset // Lava cakes. Tiedättehän, joskus sitä vain tarvitsee mehevää suklaakakkua keskellä viikkoa
Minimuffinssivuoalla kuppikakutkin ovat omaan makuun kivemman kokoisia, kun välillä isompia nauttiessa puolikas kerralla riittää tyydyttämään makeannälän
Hyvää itsenäisyyspäivää. Marenkeja on tullut tehtyä usein ja hyvin monilla erilaisilla ohjeilla. Raaka-aineet ovat kaikissa pääosin samat, ainemäärät vain vaihtelevat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.