Tässä on haukiruoka, josta pitävät nekin, jotka eivät muuten kalasta tai ainakaan hauesta välitä. Aseta perattu, kokonainen hauki uunipellille kulmittain, leikkaa tarvittaessa pyrstö pois
Huomenna pyörähtää taas yksi vuosi lisää mittariin, ja koska tällainen pimeyden lapsi olen, niin synttäreitäni juhlistettiin tänäkin vuonna kauhun merkeissä
Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Kanelsnurret elikkäs kanelikierteet on -vähän jäi epäselväksi- tanskalainen/norjalainen/ruotsalainen/mutta ei siis suomalainen/ versio herkullisesta kanelipullasta
Suklaatryffeleitä on helppo tehdä ja helppo muunnella. Lisää joukkoon voi, kerma ja keltuaiset. Lisää hienonnettu suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi
Mieheni oli pelikaverinsa kanssa tässä päivitellyt, että miksi ei ole keksitty sellaisia vauvan sukkia, jotka pysyy jalassa, kun aina saa olla keräilemässä niitä pikku tossuja lattialta ja peiton käänteistä ja milloin mistäkin
Poronkäristystä, pottuvoita ja puolukkasurvosta. Poronkäristyson parasta perusruokaa. Käristys on syntynyt olosuhteiden ohjaamana kun talviaikaan poro teurastettiin, ensimmäisestä ateriasta yli jäänyt liha jäätyi pakkasessa
Töissä on yksi norjalainen, ja Norjassahan syödään rieskaa ja muuta "lättyleipää". Vaivaa joukkoon kaurajauhot, suola ja vähän vehnäjauhoja, jotta saat hyvän taikinan
Pyöräilyn ystävillä on tänään onnenpäivä, alkupaloiksi näimme Eurosportin lähetyksen Vattenfall Cyclassics-kilpailusta Hampurista, sen voittajaksi ehti kesän monista voitoista tuttu norjalainen Edvald Boasson Hagen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.