M. i. n. u. l. a. e. v. o. t. -. j. r. d. s. k. ä. ,. m. y. h. ö. T. p. U. b. w. A. I. N. E. J. S. O. K. B. R. W. P. H. L. (. 2. 4. c. ). 1. 3. 0. g. 7. %. 9. /. 5. V. f. d l. t l
k. e. s. i. v. o. 6. l. u. t. a. 2. 0. 1. 4. M. n. r. p. h. O. ä. m. y. I. j. ,. ö. T. J. N. Y. d. H. R. V. E. 5. A. g. (. ). 7. 3. f. K. L. -. P. *. c. U. S. B. w. F. b. ) l. d l
O. m. a. t. e. k. ä. o. n. s. i. ,. u. p. h. K. r. j. d. y. l. A. v. -. S. E. ö. J. M. P. *. N. I. H. U. 1. 9. 0. 4. g. 3. 2. /. T. 5. D. L. Ä. V. 6. Y. * l. k g. d l
tuoretta minttua300 g porkkanoita paloina400 g kesäkurpitsaa paloina40 g sitruunamehua1 tl suolaapari ripausta cayannepippuria10 g dijon-sinappia20 g hyvää oliiviöljyä1
Torilta löytyi vielä eilen herneitä,vaikka olin luullut sesongin jo loppuneen. Ostin niitä sitten puoli kiloa,ja vaikka näiden aika oikeastaan on jo ohi,löysin pienen matosen vain kahdesta herneenpalosta
hunajaa, mansikkamehua jne. Minun uuden vuoden lupaus pitää ainakin toistaiseksi. Huomaan jatkuvasti miettivän terveellisempiä tapoja leipoa ja herkutella
Nyt käyttäisin tavallista tomusokeria ja ripauttaisin mukaan hieman pinkkiä elintarvikeväriä tai luomuversioon pienen lorauksen vadelma- tai mansikkamehua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.