Ensimmäiset joulun tuoksut keittiössä, kello on kahdeksan maanantaiaamuna. Tiukan työviikon ja juhlaviikonlopun jälkeen leppoisa ja tunnelmallinen arki tuntuu pakahduttavan ihanalta
P Mitä olen hieman selaillut muiden blogien kommenttiosuuksia, joissa on käsitelty kinderleivonnaisia, on esiin noussut usein tyytymättömyys siihen, etteivät leivonnaiset maistu kinderiltä
Valmismarinadeilla maustettuihin lihoihin kuitenkin kyllästyy aika nopeasti. Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria
ihanaa se, että reseptin aineiden määrät eivät ole niin tarkkoja. Appelsiinisuklaaraakakakku maistuu aivan Fazerinalta ja pohjassa on ihana vivahde paahdetuista kauraryyneistä
Ei haittaa, jos palat eivät ole samanmuotoisia, kunhan ne ovat suunilleen samankokoisia. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Liian usein olen törmännyt jauhoisiin, kuivakoihin pohjiin jotka eivät maistu miltään. Tämä piirakka ylsi omassa suolaisten piiraiden kategoriassani hyvin korkealle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.