Kyseinen buffet vastaa hyvin pitkälti monien paikkojen brunssia, joten en edes osaa kuvitella minkälaista tarjontaa Mayan viikonlopun brunsseilta löytyy
Tällä ohjeella saa ihanan sitkeitä ja rapeakuorisia sämpylöitä joiden syömistä ei voi lopettaa. Viileät syysilmat saavat meikäläisen kihelmöimään onnesta ja siinä samalla kaivamaan slowcookerin kaapista
Mutta onnistuessaan tämä kuorrute on parasta ikinä, eikä sen tekemistä kannata pelätä. Kuorrute on myöskin huikean hyvää ja kiiltävämpää kuin mitä olen koskaan millään reseptillä saanut aikaiseksi
Jäähdytä hyvin ennen täyttämistä. Tällä kertaa tein makean version ja täytteeksi päätyi kaikessa yksinkertaisuudessaan vatkattu vispikerma ja siihen sotkettu vaniljarahka
vaivaa yleiskoneella vähintään 5 minuuttia, jotta saat hyvän sitkon (tai vaivaa käsin). Kuohkeat sämpylät, joissa porkkanaraaste ihanasti mehevöittää sämpylöitä ja antaa makeutta
Taikinaan tulee kuitenkin hieman vehnäjauhoja, sillä sen avulla valmiit letut pysyvät paremmin koossa (voit toki korvata loputkin vehnäjauhot ohrajauhoilla, mutta tuolloin lettujen paistaminen saattaa olla hieman hankalampaa)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.