K. e. r. a. n. t. l. v. p. i. ä. s. k. ö. y. j. u. o. h. M. ,. N. d. m. J. f. (. ). V. g. E. P. R. G. c. -. L. ". D. S. . 4. 1. 3. 0. /. 2. z. H. T. Ä. d l
J. o. k. a. v. u. s. i. n. m. e. t. y. ,. ä. p. l. h. j. S. r. K. ö. T. d. 4. 5. 7. 3. (. ). 1. ½. -. 2. g. '. 0. P. 8. M. B. f. H. V. b. F. N. €. 6. O. C. c. z. ". R. E. U. d l. r l. t l. k g
Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin. Kaalilaatikko on aina parempaa mitä pidempään sitä uunissa malttaa kypsyttää ja hauduttaa
Mummin kaalilaatikko. Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Ei sitä halua omaan kahvipöytään laittaa esille mitään, mitä itse ei söisi maun takia. No, nyt sen kirjaimellisesti tein viime viikonloppuna pienessä antibioottipöhnässä, kun aamupalan jälkeen valmistimme tyttöjen kanssa meille Kinder-juustokakun
Innostuin viime kääretortusta sen verran, että halusin kokeilla myös tätä. Unelmatorttuun kuuluu tumma kääretorttupohja ja täytteeksi voikreemiä, silloin tällöin lisänä saattaa olla myös sipaisu hilloa, mutta tällä kertaa menin ihan perinteisellä linjalla ja jätin pois kaikki lisämaut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.