000 jakson
verran ja 8 vuoden ajan. Suosittu ja toimiva konsepti tarvitsee sekin aika ajoin uudistumista ja uutta ilmettä, sitä siihen tuovat muutama uusi kokkikasvo ja ihan uusi lähetysaika
18.55, hieno
kattaus arkiruokareseptejä tulossa uuteen vuoteen
A. a. m. u. s. t. e. i. n. k. r. f. -. l. w. o. j. y. ,. h. ä. p. E. d. v. 0. 2. 9. €. /. g. ). S. L. 4. K. ö. R. P. T. Y. &. H. M. z. O. J. N. G. 5. (. 1. 3. V. C. c. x. '. D. B. t l. d l. r k
Onko vastaus että ”en tiedä vielä mitä tekee mieli. ” No minulla ainakin on usein näin, niin kuin useimmat meistä niin olen ruuan suhteen jakaantunut persoonallisuus ja todella moniruokainen
Viime perjantaina meillä oli Aki Wahlmanin täysin samat ajatukset ruoan suhteen. Bongasin taanoin Pirkka lehdestä ohjeen Parsakaali - ahvenvuokaan ja perjantaina päätin sitä sit kokeilla
ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka. Olisin niin toivonut, että olisi ollut lämmin ilma, jotta olisin voinut paistaa munkit ulkona
Lohi-perunalaatikkonoin 1,5kg perunoita1 iso sipulin. 600g kirjolohta paloinatuoretta tilliä maun mukaankalamaustetta ( Minulla käytössä sellainen prima mausteiden kalamauste, mausteeksi käy myös esim
Kauhistuin hieman kun hain blogin arkistoista juustomakaronia enkä löytänyt sitä. Vaikka ohje jossain lymyilisi, ansaitsee se re-runin, onhan tällä sapuskalla selvitty elossa hurmaavan usein
Äiti sanoo, että reseptini ovat kauheita, koska niissä on liian monta ainesosaa. Ehkä niin. Tätä lukemattomien ainesosien focacciaa syödessäni ajattelen sitä suloista, harmaassa päivässä vellonutta kangasmetsää, josta kävimme suppilovahverot poimimassa, ja hiidenrieoista esiin työntyneitä hiippoja
Pizzaperjantai. Valmistaudu siihen jo nyt. Täydelliseen pizzaperjantainautintoon kannattaa valmistautua taikinan tekemisellä viileään kohoamaan jo keskiviikkona tai tiistaina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.