Ensimmäisen satsin tein juhannuksena, ja armaat Facebook-tykkääjät (tykkäysnappi on siellä sivun oikeassa reunassa, vinkvink) saivatkin kuvatodisteen joulukonvehtirasiaan pakkaamistani feikki-Doriksista juhannuspäivänä
Sellainen, joka on sisältä niin kostea ja mehevä, että kakkulapio uppoa sen mustaan sisukseen kuin veitsi lämpimänä kesäpäivänä pöydällä sulaneeseen voihin
Mielestäni tuli kivannäköinen näinkin, vai mitämieltä olette. Jos kuorrutteet ovat liian jähmeitä, lämmitä niitä mikrossa hetki, kunnes ne ovat taas juoksevia
Vai mitäs olette mieltä. Valkosuklaamousse (yhteen väliin). Kuten aiemmin olen maininnutkin, niin kakut ovat meillä nykyään yleensäkermakakkuja sokerimassakakkujen sijaan, sillä nuo lapsoset nykyään kermakakkuja toivovat
Mutta kaikki olivat samaa mieltä noista reunoista, ne olivat siis niin hyviä, että. Havaihduin pari päivää sitten kasvimaalla käydessäni siihen, että kesä on jo tullut ja raparperitkin kasvavat kovaa vauhtia
Onnekseni myös taapero oli kanssani samaa mieltäja pata maistui hänellekin erityisen hyvin. Tämä italianpata sai tomaattisen makunsa paseeratusta tomaatista ja, koska jätin padasta suolan kokonaan pois (aikuiset voi lisätä sitä omalle lautaselle), antoi tomaatti siihen myös kaivattua lisämakua
Lisää lopuksi voisula taikinaan ja sekoita hyvin. Sulata ensimmäisenä voi jakorppujauhota vuoka. Ootin innoissani vieraita käymään tänään ja niitähän tuli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.