Lupasin alkuvuodesta raportoida kalaprojektista maaliskuun aikana, mutta koska viime kuukausi oli kovin kiireinen, ja halusin saada raporttiin mukaan vielä yhden kalaohjeen, niinhän siinä kävi, että nyt on jo huhtikuu (selityksiä löytyy)
K. i. s. a. p. t. o. E. l. v. k. n. e. r. m. u. h. ,. y. ä. j. d. B. g. V. S. -. N. P. f. 1. 6. 8. 5. c. 2. 3. ö. ½. L. 0. (. ). H. O. R. W. F. s l. d l
Eli reseptiä en ole julkaissut tässä omassa blogissani. kuhan kypsennysliemi (= n. Raholan syötävistä sanoista löytyy tietoa ja arveluja Walewskan kuhan alkuperästä yms
Tänään söin lounaaksi Bratwurst salaatin (kotimaista salaattia ja juureksia sekä Saksalaista Bratwurstia), illalliseksi aion tehdä Kalkkuna Carbonaaran ja jälkkäriksi itse tehtyä vadelmagranaatiomenajäätelöä (jäätelöistä on tulossa oma blogiteksti tai pari
Talvisin tuota herkkua saa lähinnä ammattikalastajilta, mutta kesäisin kuhan saanti ei ole ongelma, koska meitä amatöörivetouistelijoita liikkuu järvillä ruuhkaksi asti aina juhannukselta elokuun loppuun saakka
Olen tainnut useampaan kertaan mainitakkin, että suklaa on herkkuani. Yksi suklaaherkku, joka lauantaisin kaupasta kotiin tulee, on susu-palat ja nyt halusin kokeilla tehdä niitä itse
Niin päättelin, kun kansiosta kaivettua reseptiä rupesin lukemaan. Tosin kaupunkilomalla Jyväskylässä maistelin erinomaista piirakkaa, jonka täytteessä oli perinteisen jauhelihan ja riisin lisäksi pinaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.