H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. -. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
J. o. s. t. a. i. n. y. ä. v. l. e. p. k. m. u. j. h. E. r. ,. K. -. ö. d. I. f. S. N. c. A. O. M. 6. 0. L. (. 4. ). 1. /. 2. g. 3. P. H. V. T. k p. c m. t l. r k
V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. -. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l. d l
Pistele leivät haarukalla. Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kohota taikinoita liinalla peitettynä noin 1 1/2 tuntia. Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksialimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä. 300 g kaljamallasta (4 dl)
Koska mies ei kasvisruoan voimalla jaksa töitä tehdä ja ainoa järjellinen kaapista löytyvä vaihtoehto oli jauheliha, oli lopputuloksena jauheliha-kesäkurpitsapannupasta
Tässä kakussa laitoin kaikkea vähän extraa, en pihistellyt mistään. Taputtele keksipohja vuokaan tasaisesti, niin että se on pohjalla ja nousee myös reunoja pitkin ylös
Vatkaa munat, maito sekä tuorejuusto sekaisin ja mausta mustapippurilla ja basilikalla. Vaikka lapsiperheen arjessa pitkät kirjanlukusessiot jäävätkin olemattomiksi, on musta kuitenkin hyvä pitää kiinni edes pienestä määrästä iltalukemista
jauhelihalla, nakeilla, possunlihasuikaleilla yms. Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Ja mikäs sen parempi näin ystävänpäivän alla kuin pienet sydämen muotoiset leipomukset. Liekö sitten tähtien asento oli suotuisa tai muuten vain hyvä päivä meneillään, sillä tällä kertaa näiden tekeminen ei ollut ihan niin haasteellista kuin viimeksi
E. t. e. i. b. l. o. g. n. p. r. u. s. a. j. ,. h. k. ä. m. v. d. y. x. -. ö. O. P. K. N. 5. S. J. T. 4. 0. 2. 1. 3. c. R. L. M. I. (. ). A. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. f. H. V. '. w. Y. U. Ä. W. Z. e l. p r. d l
K. u. n. h. e. l. t. i. ä. a. r. s. v. o. k. ,. g. y. w. p. ö. E. m. T. j. b. M. d. S. ". W. -. (. 4. ). 3. f. 2. 1. 5. +. 0. z. 7. c. A. H. N. L. P. I. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. J. V. x. O. '. Y. U. R. Ä. Z. e l. a n. r k. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.