Resepti on alunperin ollut kahvikuppimitoituksella, mutta olen sen muuttanut desilitramittoihin, vaikka itse suosin edelleen mittaamista kahvikupilla, koska siinä tulee jotenkin nostalginen fiilis kun kaivaa kaapista äidin vanhan kahvikupin, paperilapulle joskus vuosia sitten kirjoitetun reseptin ja alkaa leipomaan
Leivoimme Neidin kanssa niin loistavia -ton mokkapaloja. Kirjoitan kiireellä tätä ohjetta, mutta minun on pakko jakaa tämä heti, olen tästä niin iloinen
No mutta syy tähän on se, että leipomista pohtiessani eräs tietty ihana ei-suomalainen esitti kainon toiveen brownieista, jolloin keksin syöttää hänelle ehkä suomalaisimpia leivonnaisia ikinä
Perinteiset mokkapalat on hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Päälliseksi vain näissä kinuskisissa paloissa tuleekin mascarponea ja valmista kinuskikastiketta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.