Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. Tein kaksinkertaisen määrän kastiketta ja lisäsin joukkoon 700 g paistettua sika-nautajauhelihaa
Näistä hampurilaisista löytyi siis lihaa, salaattia, kurkkua, sipulia sekä raakana että paistettuna, sulatejuustoviipaleita, miniluumutomaatteja, valkosipulimajoneesia sekä Louisiana Hot Cajun-kastiketta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä
Lisää öljy ja maito, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ensimmäiset teeleivät olen tehnyt 80-luvun alussa seurakunnan kokkikerhossa ja tuota samaista reseptiä käytän vieläkin puhtaasti nostalgiasyistä. 4 dl sämpylä-, hiivaleipä- tai vehnäjauhoja. 2 dl (kaura)maitoa tai piimää. Tässä vielä haudutetun teen ohje 80-luvun tyyliin, jos joku sellaista vaikka sattuisi kaipaamaan
Sinulle toivotan leppoisaa torstai-iltaa. Sekoita joukkoon sokeri, muna ja jauho-leivinjauheseos. Vanhin tytär oli kokkikerhossa tehnyt näitä ja toi mukanaan muutaman maistiaisen sekä reseptin
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l
-. -. -. -. -. -. T. u. l. i. p. a. h. n. t. s. o. d. e. ,. ä. r. v. N. y. ö. m. k. j. M. V. E. J. K. (. 9. ). 5. 8. 0. g. f. 2. 1. P. 3. A. L. k p. d l. t l
Tarjolla oli siis jauhelihakastiketta, porkkana-pinaattilettuja ja perunoita. Mietin jo, että jääkö mulle mitään kuvattavaa ja syötävää, kun lätyt katosivat sitä mukaa kun sain niitä paistettua
Lisää joukkoon maltaat, ruishiutaleet ja -jauhot sekä hiivaleipäjauhot. Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Voitele limppuja paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella 2–3 kertaa. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Alkuperäisohje on kirjasta The Hummingbird Bakery. About these ads. Leivonnaisia herkkusuille, ja olen 1,5-kertaistanut taikinan ja vaihtanut vähän sokeria ja lisännyt vaniljasokeria. Paista uunin keskiosassa 170 asteessa 30-35 minuuttia, niin että pinta on kovettunut, mutta hammastikulla kokeiltaessa sisus on vielä aika tahmaista
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Kaupan tacomausteiden pääraaka-aineina on monesti suola ja sokeri, ja lisäksi niihin on monesti tungettu vaikka mitä mielestäni turhaa (maltodekstriiniä, muunnettua tärkkelystä…)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.