-. -. K. e. v. ä. t. o. n. i. h. a. k. A. u. r. p. s. ,. y. l. m. M. j. g. d. J. ö. T. f. E. V. P. O. S. b. 1. (. 3. 0. ). L. H. 2. 9. 4. c. 5. 6. 7. N
-. K. e. v. ä. t. i. n. s. p. r. o. k. a. u. h. m. M. y. 1. l. ,. I. d. j. O. P. c. E. ö. J. V. ". S. g. T. L. f. N. W. G. A. (. ). 4. 5. 2. 0. F. n l. d l. t l
Paitsi että olen ollut vegaani ja lakto-ovo-vegetaristi, olen myös mm. karpannut, noudattanut emäksöivää dieettiä, syönyt pelkkää raakaruokaa (se ei tosin kestänyt kauhean kauan) - ja sitten tietysti viljaton ruokavalio
oikeastaan tätä voi syödä minä ateriana tahansa - tai ehkä ei sentään jälkiruokana. On hassua, että olen jo pitkään suunnitellut tätä quinoasalaattireseptiäni, kun luin Puolitiessä-blogista (jota seuraan säännöllisesti), että Anni Minerva oli juuri kehitellyt oman variaationsa kyseisestä ateriasta
-. -. -. -. -. K. e. v. ä. l. i. t. n. p. a. j. o. u. h. ,. s. y. m. r. k. N. M. d. ö. A. J. V. L. P. b. ). B. (. g. 2. 3. 8. 1. /. 7. S. f. 5. 0. c. T. O. H. a l. d l
aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Seuraavaksi tärkein raaka-aine on mustat oliivit, niitä pitää vain olla. Raikkaita vihreitä salaatinlehtiä, sipulia, mustia aromaattisia oliiveja ja Fetajuustoa tuoreella oreganolla maustetussa vinaigrettessä
Savustushan on ikiaikainen säilöntämuoto, joka ennen jääkaappien tai muunkaan elintarvike hygienian tuntemusta vaikutti merkittävästi ruoka-aineiden säilyvyyteen
Jännitystäkin on ilmassa, etenkin pienemmällä, jolla on huomenna koulussa vielä Easter Bonnet Parade, jossa täytyisi tepastella hupsu pääsiäishattu päässä kaikkien vanhempien ihasteltavana ja laulaa luikauttaa muutamat pupu- ja tipulaulut ennen kuin pääsee koulunpihalle munajahtiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.