Palasimme Pietarista, tuosta mahtavasta, MAHTAVASTA miljoonakaupungista vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päästä toissayönä ja aion kirjoittaa sellaisen travellerisuosituskuosituspostauksen, että menette sinne kaikki
Kiitos Vitamix ja kiitos Raakapuoti. Paitsi, että kone on pettämättömän tehokas ja vaikuttava, sen mukana tullut ohjekansio tarjoilee aivan poikkeuksellisia kokkausideoita
Munatoti. Tuttu teeveestä, romaaneista ja joululauluista. Jo pelkkä nimi, ainakin englanniksi, huokuu kotoisuutta ja läheisyyttä (mikä johtunee paitsi käyttöyhteyksistään, myös foneettisesta samankaltaisuudesta sanan snug kanssa)
Tässä vielä linkki MonkeyFoodin postaukseen. -) Tänään nimittäin päätin kokeilla Monkeyfoodin paleopizzapohjaa, joka on täysin jauhoton ja siten myös ihan gluteeniton ja 100% karppi kanssa
VHH-ruoka
MUIKKUPIZZAA ilman jauhoja. . Minä en ole kovinkaan suuri pizzanystävä, mutta jostain selittämättömästä syystä alkoi tekemään mieli pizzaa
Kuten kaikki oikeat taiteilijat, tai starat, aluksi haluan kiittää Lauraa inspiraatiosta, sillä olen syönyt bataattivohveleita ensimmäisen kerran Lauran not so humblessa majassa jo varmaan vuosi sitten
No niin, onneksi on internet ja Monkeyfoodin sivu fabossa. Suurin osa lienee kuullut tarinan kahden sokeripalan paketin keksijästä, joka teki legendan mukaan itsemurhan, kun kukaan ei osannut avata pakettia kuten hän oli tarkoittanut, vaan sokerit revitään ulos kuorestaan
Otsikko voisi viitata vaaleanpunaiseen kioskipokkariin tai Mariskan ja Pahojen Susien kauniiseen kappaleeseen Liekki (joka lämmittää Kulinaarimuruakin), mutta tällä kertaa kyse on arkisen eksoottisesta nokkosesta
Paakaroin jokin aika sitten peruna-tattaririeskaa, joka oli oikein hyvää, käyttisresepti. Eilen, kun kotiuduimme aika myöhään Tahkon reissulta (auto hajosi jo menomatkalla joten paluu tarjoili Express-bussin ja junan tunnelmia – reissu oli kyllä ihana
Jostain syystä sain päähäni haluta jotakin samettista, kermaista ja valkosipulista ruoaksi, kun kotiuduin Uunisaaresta, jossa vietin päivän hyvässä seurassa, ja jonka jälkeen pistäydyin kirjajulkkareille (Onnea Hanna ja Alexander
Siitä on nyt viisi vuotta, kun kirjoitin Monkeyyn postauksen Euroopan turneeltani, jossa vuonna 2007 suoritin kuukauden mittaisen reissumuotoisen opintojakson ennen valmistumistani toimintaterapeutiksi
Tässä ohjeessa ei ole lainkaan rosmariinia, vaan tämän postauksen on tarkoitus saada Pastanjauhajien Rosmariini (ystäväni) nauramaan ja samalla voittaa Pastanjauhajien arkiruokakilpailu
Hostasin tänään Apinakeittiössä brunssia, ja yksi brunssivieraista toi mukanaan kilon maapähkinöitä. Itse eventissä pähkinöitä syötiin sellaisenaan, mutta vieraiden poistuttua (ja saatuani siis pitää loppupussin eli n
Voittajakamaa. Monkeyfoodissa monesti starbaillut CocoVi tuotteineen haastoi ruokablogaajat kogaamaan jotain überterveellistä murkinaa lähettämästään gudibägistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.