Kuulumisten päivittämisen ja elämän ihmettelyn ohella kokkailimme tietysti myös kolmen ruokalajinillallisen, josta tässä ensimmäisenä crème brûléen resepti
Samaan hyömyyn ostin vielä nimenomaan crème brûléen tekoon tarkoitetut matalat annosvuoat. Sain sellaisen vihdoin ja viimein hommattua, halpisversion Clas Ohlsonilta, ja nyt oli aika testata se
Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen. Olen himoinnut jo pitkään munakoisopaistosta, joka on hieman kuin lasagne ilman pastaa tai kasvismoussaka
Créme caramel, eli paahtovanukas, on ranskalainen jälkiruoka. Mittaa sokeri ja vesi paistinpannulle ja kuumenna hiljalleen, kunnes seos on kullanruskeaa
Paahtovanukas on espanjalainen jälkiruoka. Crema Catalana, Flan ja niin edelleen. Tuoreita tai pakastettuja marjoja kaveriksi ja hieman suklaarouhetta pinnalle, niin on meinaan uuh
Kyllä voi postauksen aloittaminen ollahankalaa. Tässä siis raparperi crème brûlée, s'il vous plâit. No, nyt ovat akuutti, gravis ja sirkumfleksi oikeillapaikoillaan ja vihdoin päästään itse asiaan
CrèmeNinon,ranskalainen tuorehernekeitto, tuo herneen makumaailman mahdollisuudet uudelle tasolle. alkuruoka, kasvisruoka, keitto, kokonaisuudet, Teemajuhlat
Crème Ninon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
M. i. n. u. l. a. o. k. p. s. r. e. d. t. m. j. ä. h. y. K. v. ö. S. c. è. b. û. é. ,. C. T. L. P. 3. ½. 1. 2. 5. g. O. -. 4. 0. (. ). 9. 7. =. /. V. A. R. f. a l
Klassinenranskalainen jälkiruoka maistuu taas syksyn viiletessä ja iltojen pimetessä. Vaikka ei jaksaisikaan väsätä kokonaista kolmen ruokalajinranskalaistaillallista, jälkiruoka toimii ihan hyvin yksinkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.