Lisää sitten puolet mozzarellasta ja parmesaanista ja sekoita. Siirrä seos uunivuokaan ja ripottele päälle vielä loput mozzarellasta, parmesaanista ja vähän pippuria
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Viimme viikonloppuna tuli tehtyä tälläistä uunilohta mozzarella-juustolla. Asettele mozzarella viipaleet viiltoihin ja laske lohifile uunivuoan keskelle
Isoja mozzarellatäytteisiä lihapullia lapsille ja Auratäytteisiä jauhelihapötkylöitä aikuisille. Muotoile taikinasta isohkoja pullia ja laita sisään yrteillä maustettuja mozzarellapalloja
Lisää sitten puolet mozzarellasta ja parmesaanista ja sekoita. Siirrä seos uunivuokaan ja ripottele päälle vielä loput mozzarellasta, parmesaanista ja vähän pippuria
1. Mornaykastike. Vatkaa munankeltuainen kermatilkan kera. Paista voita ja jauhoja kattilassa, lisää kerma vähän kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.