Tässä on yksinkertainen ja maistuva kesäruoka. Pitkä haudutus rosmariinilla maustettussa oliiviöljyssä tiivistää kirsikkatomaattien maun ja pehmittää valkosipulit makeiksi
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
Voi että miten joskus rakastinkin Snickersiä. Maapähkinät, aavistuksen suolainen, pehmeä toffee ja makea suklaa yhdessä loivat tajunnanräjäyttäviä (no ei nyt ihan, mutta lähellä
Oliivien yhteydessä on mainittava myös oliiviöljy, älä käytä halvinta laatua tähän, salaattikastikkeisiin kannattaa aina sijoittaa korkealaatuiseen kylmäpuristettuun extra virgine oliiviöljyyn jos vain suinkin budjetti sen antaa periksi
Oliiviöljy extra virgin. Poista mozzarellapallo pakkauksesta ja kuivaa sen pinta talouspaperilla. Laita mozzarellapallo pakkaseen (leivinpaperin päällä) n
Pitkästä aikaa nappasin kaupasta mukaani tofua. Tuo ristiriitaisten mielipiteitten kohteena vuosikausia ollut soijatuote on kaikesta kälätyksestä kiistatta loistava proteiininlähde kasvisruokavaliota noudattaville
Olenko varmasti vaahdonnut tarpeeksi siitä, kuinka paljon pidän gramjauhoista = kikhernejauhoista. En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.