M. u. i. s. t. a. k. e. n. P. j. h. R. o. m. r. l. ,. v. ä. y. p. ö. V. d. -. H. ". T. E. S. 1. 5. c. L. g. K. C. b. (. ). G. 7. 0. 8. A. I. 3. 6. /. 4. J. 2. *. N. t l. d l
M. i. n. u. p. t. e. h. d. ä. m. k. a. l. r. j. o. s. ,. v. y. ö. c. -. S. T. L. w. '. D. F. C. I. (. H. R. ). K. g. f. 2. 0. O. P. 3. A. 6. J. E. b. 4. 1. 5. %. 7. 8. *. W. x. G. B. q. c m. d l
Juhlistinpas sitten eilen elämäni ensimmäistä vuosipäivää. Koska koulua ja töitä ja aikaisia aamuja on kiitettävästi ja noita ropojakin mielellämme säilytämme omissa taskuissamme, niin kokkasimme kotona
Tässä artikkelissa käsitellään uppomunan valmistusta. Täydellinen uppomuna on näyttävä herkku ja sopii sellaisenaan, niin alkuruuaksi, aamiaispöytään kuin vaikka juhlapöytään
Kotiin käveleminen perjantai-iltana tahtoi olla hieman tavallista rankempaa, ja vain hetken kotona lööbattuani alkoikin kurkkua kutitella ja meno laiskistua tasolle, johon eivät pitkät työpäivätkään ryydytä
Kaupallinen yhteistyö, Familia. Kesä ei ole ohitse, ei millään muotoa. Tänäänkin lämpötila nousi reippaasti yli viidentoista asteen, eikä ole satanut kenenkään perseestä
Sana gluteeni tulee latinan sanasta gluten, mikä tarkoittaa liimaa. Gluteeni on siis eräiden viljakasvien jyvän ytimen proteiini, jonka määrä jauhoissa vaikuttaa leipoutuvuuteen ja joka antaa leivälle sen ominaisen joustavan rakenteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.