100- juubeliaastat
täiesti uuel moel ja nii üks asi juhtis teise juurde ning lôpuks Teemu Lehmussaare juurde, kes vôttis ettepaneku vastu ja nii avati MTK
So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus. Myös Vegaanipupu tarttuu haasteeseen ja listaa Suomalaisen vegaanikeittiön 100 perinneruokaa ja ruokakeksintöä sekä tuotetta
Tänään se sitten alkoi, Koko Suomi leipoo toisen tuotantokauden jaksot. Kirjoittelin kuvausten aikana aina omia ajatuksia hieman ylös, joten ajattelin purkaa niitä tässä blogissakin hieman
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Moni onkin kysellyt viime tiistain Koko Suomi leipoo -ohjelmassa nähdyn keikauskakkuni reseptiä. _suomi_leipoo/reseptit/1805847/6-jakso-hannan-banaani-suklaakeikauskakku. 100g suklaata (tumma-, maito- tai valkosuklaata)
Koko Suomi leipoo ohjelma alkaa MTV3. Yhteistyössä Koko Suomi Leipoo 3 kananmunaa 175g fariinisokeria. Jos meidän perheen pienimmältä kysyy, mikä leipomisessa on parasta
Sunnuntaiaamuna jääkaapissa odotteli 600g lohta kesyttäjäänsä. Sikäli helppo keissi, että kyseessä oli puolikas isommasta fileestä, josta piti poistaa vain ruodot
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.