Leivitä kuoritut munat pyörittämällä ne ensin munaan ja sitten pankojauhoon. Tee aioli sekoittamalla keltuaiset, sinappi ja hienonnetut valkosipulikynnet yhteen
A. n. a. H. i. l. d. e. o. u. t. k. r. p. j. S. ä. y. m. v. s. h. ö. T. b. c. -. ,. M. U. E. N. V. I. R. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. g. (. 6. ). 3. 8. _. 5. L. K. _ l. k g. d l
M. A. R. I. N. O. T. U. K. S. E. 1. -. 2. k. a. r. i. t. s. n. y. l. j. v. ä. ö. b. m. c. o. p. u. h. e. 0. ,. 5. d. L. f. H. V. Ä. g. J. P. Y. 3. t l. d l
Benedictin tai Benediktinmunat. Benedictin munat eivät ole mitään laihdutusruokaa, mutta ne sopivat sen sijaan oivallisesti brunssille tai myöhäiselle aamiaiselle pitkän ja kosteamman pitkään venyneen juhlaillan jälkeen ja siinä yhdistyvät sekä hiilihydraatit englantilaisista muffineista rasvaisen kiiltävän keltaisen Hollandaisekastikkeesta että suolainen rapean pekonin muodossa
Keitä kananmunat koviksi. Halkaise munat pitkittäin ja pullauta keltuaiset ulos. Paholaisen munat. En ole ihan varma, mikä tämän suomenkielinen nimi on - englanniksi tämä tunnetaan nimellä deviled eggs
PubiruokaaSkottimunat, mutta Britania liputtaa. Laita munat jäähtymään kylmään veteen ja valmista sillä aikaa jauhelimassa yhdistämällä mausteet jauhelihaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.