Muhkeatletut. Kun haluan paistaa sunnuntain brunssille Amerikkalaistyylisiä paksuja pannukakkuja lettupannullani, valitsen usein tämän Valion hyvän ja helpon ohjeen
Letut ovat helppoja paistettavia, kunhan vaan lämpö ei ole liian suurella. Makeita herkkuja olen kesän aikana tehnyt todella vähän, mutta keittoruokapäivänä olen monasti tehnyt monenmoisia pannukakkuja, vohveleita tai jonkin sortin ohukaisia
) letut molemmin puolin. Nämä letut kannattaa paistaa aika pieninä, jotta ne pysyvät kasassa. Älä paista liian kuumalla pannulla, oikea hetki kääntää letut ovat kun niiden pintaan alkaa muodostua pieniä ”reikiä”, käytä litteää lastaa lettujen kääntämiseen
Äitini tapasi sokeroida letut heti paistamisen jälkeen. Toiset tykkäävät syödä letut vaaleampina. Reseptin otsikkoa kirjoittaessani jäin miettimään lettujen erilaisia kutsumanimiä
Tällä ohjeella tuli upeat rapsakat letut - eikä yhtään maitoa. niinhän siinä kävi, että vatta huuta lettua ja sitte kun alat tekemään ni hupsista keikkaa, ei olekaan tilkan tilkkaa maitoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.