Keitä riisi kypsäksi vedessä.
Pese, kuori ja raasta porkkanat riisin kypsyessä.
Lisää kypsän riisin joukkoon kylmä maito, porkkanaraaste, mausteet ja munat.
Sekoita ja tarkista maku.
Kaada seos voideltuun vuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja muutama voinokare.
Paista vuokaa 200 asteessa n. 45 min.
Maailman paras mustikkapiirakka on tehty mummon ohjeella, näin luki Ilta-Sanomien Ruokala -sivuilla, josta löysin tämän herkullisen ja helpon mustikkapiirakan reseptin
J. o. k. i. n. a. s. t. e. p. m. ä. (. j. h. u. ). O. l. v. y. V. r. A. ö. T. P. K. ,. S. E. d. H. M. 1. 5. 0. g. 3. /. 2. 7. 6. -. 8. ø. c. L. –. 4. d l. t l
Tässäpä taas perinteikästä purtavaa. Monien mummot, mummut ja mammat ovat varmasti joskus harrastaneet näitä hölskykurkkuja ja sitä kautta nostavat mahdollisesti nostalgiaa pintaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.