Tomin keittiössä
Luolalaboratorio
Luolalaboratorio
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g luomulehmää
  • 1 dl Pirkan luomulaatuista tomaattimurskaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 dl silputtuja jalapenoja
  • 5 rkl mantelijauhetta
  • 1 dl mozzarellaraastetta
  • 1 luomumuna
  • Tuoretta basilikaa pari kourallista
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 1 dl tomaattipyrettä
  • 1 rkl kotimaista luomuhunajaa
  • Basilika, suolaa ja pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.