Minusta tämä on kuitenkin munakas, ei munakokkeli. ne ovat nopea- ja helppotekoisia. Kevyitä, mutta niistä saa helposti myös tuhteja, jos nälkä on kova
Munakas on oiva tapa käyttää kaikki jämäruoat ja raaka-aineet jääkaapista, helposti ja nopeasti. Munakkaasta saa helposti täyttävän ja herkullisen aamu-, iltapalan tai vaikka lounaan
sijalla olevan Pekoniin kääritty Koskenlaskija-juustolla täytetty broilerin. Juuston tilalle tämä kana saa kuitenkin täytteekseen pinaattia, pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia
Viimeisimmästä postauksesta onkin vierähtänyt tovi, mutta kokkailtu on terveen paleosti ja vino pino uusia ohjeita odottaa työstämistä julkaisukelpoisiksi
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
Usein espanjalainenmunakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin. Erilaiset munakkaat ovat mielestäni hyviä ruokia, ja kananmuna jo itsessään on loistava elintarvike
Pannussa kypsennetty, italialaistyyppinen, ruokaisa munakas on myös oivallinen brunssiruoka ja piknikeväs, joten ainakin minä pakkaan sitä toisinaan mukaan kesäretkilleni
Siispä usein lisäilen omia mausteita valmistaessa, mutta ruokapöydässä meillä ei enään lisäillä mausteita eli suolat ja pippurit puuttuvat meidän keittiön pöydältä kokkonaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.