K. u. m. a. t. s. i. -. e. k. ä. l. o. p. j. n. h. v. r. ö. A. H. y. (. ". ). L. T. ,. 2. 4. á. C. M. V. 1. 7. 5. g. /. d. 3. f. c. ½. 0. S. O. J. 8. P. 9. 6. d l. t l
Leena oli tehnyt tällä samaisella ohjeella pursotettuja ässiä millä minä teen nykysellään kaneliässät, joten pakkohan minunkin oli lemppariohjeella pursotettuja malleja kokeilla
Hei. Teki mieli tehdä vaaleita pikkuleipiä ja aikani hyvää ohjetta etsittyäni päädyin näihin. Ohje on Leivotaan-lehden mukana tulleesta pienestä Pikkuleivät-lehtisestä kopioitu
OivaPari-reseptikilpailu on vaiheessa kaksi ja nyt kerkisin minäkin hyppäämään mukaan. Jokaisesta osakilpailusta kokki Alex Nurmi valitsee neljä mielenkiintoisinta reseptiä, jotka palkitaan huippuviinillä
I. n. o. s. t. u. i. e. k. m. ä. a. l. j. h. r. ". K. p. -. T. y. v. ,. ö. ). A. 4. 5. 2. 0. g. /. d. ½. 1. P. V. S. Y. N. J. L. 8. c. R. l. d l. t l
Vaikka karhun niska ja potkat ovat sitkeitä, ne ovat ehdottomasti maukkaimpia lihoja. Kokilla pitää vain olla riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä antaa ruoan hautua uunin lämmössä
Mahtavan mureat ja gluteenittomat tahinipikkuleivät. Tahini on jo vuosia kuulunut suosikkeihini ja sitä on aina pakko olla kaapissa (tai avattuna jääkaapissa)
Gluteenittomat kaneliässät. Gluteenittomia kaneliässiä jotka eivät ole hauraita. Ohjeen taika lienee noissa kananmunissa, joita käytetään hieman tavanomaista enemmän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.