Mustaa pastaa ja äyriäisiä
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg tuoreita tai n. 170 g säilykesimpukoita (käytimme pakastettuja sinisimpukoita)
  • 300 g kokonaisia katkarapuja tai 150 g ravunpyrstöjä
  • 25 g voita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi 3 rkl tuoretta silputtua persiljaa
  • 1 rkl revittyä basilikaa
  • 1 punainen kuivattu pikkuchili tai noin 15 tippaa tabascoa
  • 0,5 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • simpukoiden ja katkaravun kuorien keitinliemi tai säilykkeiden neste, noin 1 dl*
  • 250 g murskattuja tomaatteja - käytimme kokonaisia säilöttyjä luumutomaatteja
  • 1 rkl konjakkia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.