Tiiättekö sen tunteen, kun hyytyneestä moussekekakusta nostaa kakkuvuoan reunat pois ja toivoo vain, että kakku olisi tarpeeksi hyytynyt, jottai se romahtaisi
Suussasulavaa suklaata, raikasta mustaherukkaa. Miltä kuulostaa. Herkulliselta. Tässä nimittäin ainekset yhteen parhaimmista kakuista mitä olen koskaan maistanut
Iskäni täytti vuosia ja tokihan hänelle kakku piti tehdä. Varsinaisesti en kehittänyt mitään uutta ja upeaa reseptiä, vaan käytin vanhaa, hyväksi toteamaani reseptiä muutamaa raaka-ainetta vaihtaen
Tätä moussekakkua olen tehnyt aiemminkin peilikiillekakussa. Yhdistelmä on niin tavattoman herkullinen, että samaa toivottiin sunnuntaibrunssin jälkiruoaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.