Hyvä Ruoka & Company - eli ystävien kesken kokkikerho, kokoontui viimeksi minun luonani. Koska aasialaisten makujen mieliteot ovat pitäneet edelleen otteessaan, oli ollan teema vaatimattomasti "Extreme Asian fusion"
Tässä vielä erinlainen kääretorttuohje mustaherukasta. Ensimmäistä kertaa ostin kaupan pakastealtaasta mustaherukkapyreetä, joka osottautui aivan jumalattoman hyväksi
3-4 tuntia, niin että siitä tulee puolijäistä (pehmeä keskeltä)Suklaasemifreddo1 annos semifreddoa (yläohje)2 dl kreikkalaista jogurttia (korvaa tässä vaiheessa perusohjeen 2dl kermasta)200g tummaa hyvälaatusta suklaata (kaakaopitoisuus 70%)2rkl kahlúa (kahvilikööriä)1
B. o. n. g. a. s. i. j. k. t. e. J. u. h. l. r. b. y. d. ,. m. O. p. ä. -. A. ö. v. E. N. K. M. 3. 0. D. 7. 5. T. 1. 8. C. F. c. (. ). 2. ä g. d l. t l
Blogista löytyy jo aiemmin useampi curd -ohje, joista tutuin tietenkin Lemon curd. Kaikki curdit/tahnat sopivat hyvin leivonnaisiin, esimerkiksi kakkujen/torttujen täytteeksi tai pikkuleipien täyteeksi, paahtoleivän/sconesien kanssa tarjottavaksi jne
Tämä kakku on tehty ystäväni läheisen muistotilaisuuteen. Olen niin rakastunut tuohon Suklaapossun mehevään suklaapohjaan ja nämä täytteet sen kun vain korostavat tätä mahtavaa kokonaisuutta
K. i. r. p. e. ä. n. m. a. k. u. s. t. h. o. g. j. O. l. v. d. y. V. J. ,. M. 1. ½. 2. F. S. L. T. 3. A. 5. -. 0. B. c. b. f. /. I. '. w. P. W. z. g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.