Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
ja pakkohan se oli käyttää, kun olin purkin ostanut ja löytyi jääkaapin perukoilta. suolaa, paprikajauhettaja mustapippuria myllystä lihojen maustamiseen
Tämäkin possun niska tuli niin herkulliseksi, että jaksoimme syödä tätä peräti kolme päivää. Huomista kansainvälistä korvapuustipäivää ajatellen olemme tehneet vanhemmille yllätyksen
Laita ribsit uunivuokaan ja kaada pohjalle tilkka vettä. Jäähdytä liha ja marinoi se. 4 tuntia 125°c uunissa ja possu on niin mureaa, että liha irtoaa luista helposti. Laita uuniin 225°c ja grillivastus
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Me palattiin juuri Jumbosta ostoksilta ja syömästä. Käytiin katsastamassa uusi Amerikan diner ja sellaisen jättipurilaisen jälkeen on olotila melkoisen raskas ja tunkkainen
AvainsanatPaijan tilateurastamo, pata, possu, possunposki, ruoka, tattiliemi, ylikypsä. ensin Urjalaan, Paijan tilateurastamoon, jonka lihoja olen jo pidemmän aikaa himoinnut
Kuullota kevätsipulin vaaleita osia ja keltasipulikuutioita voi-öljy-seoksessa kymmenisen minuuttia. Lisää joukkoon viini ja keitä kastikepohjaa kasaan niin, että viini on lähes haihtunut
Kotimaista ei ole vielä tullut vastaan, ja hieman harmittaa, että keväinen parsainnostus pääsee yleensä jo hieman laantumaan ennen kuin ”oman maan” kasvatit kerkiävät kauppoihin
K. e. s. ä. l. o. m. a. k. u. n. i. j. h. t. y. p. (. 1. 0. r. ). ,. v. d. ö. E. g. O. -. b. q. T. A. M. Y. 8. f. L. 6. G. 2. ½. 3. 5. c. w. 4. Ä. U. S. N. H. '. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.