Mustapapupihvit
Laivakokin keittiö
Laivakokin keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10-12 pihviä
  • MUSTAPAPUPIHVIT // 4-6 annosta
  • 2 valkosipulinkynttä 3 salottisipulia kuorittuna ja pilkottuna
  • 1/2 kuppia kurpitsasosetta
  • 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 3/4 tl merisuolaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 kuppi keitettyä ja jäähtynyttä pitkää valkaisematonta riisiä
  • n. 2 kuppa mustia papuja (jos ostat kuivana, tarkista valmistusohjeet paketin kyljestä)
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 1 rkl psylliumia
  • neitsytkookosöljyä paistamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.