Mustekalaa ja sinisimpukoita tomaattikastikkeessa
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Mustekalaa ja sinisimpukoita tomaattikastikkeessa
  • 750 g mustekalaa (3 isoa lonkeroa)
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 8 valkosipulinynttä
  • 2 keltasipulia 1 vihreä jalapeño
  • loraus oliiviöljyä
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 800 g kokonaisia San Marzano -säilyketomaatteja (näihin kannattaa oikeasti panostaa)
  • 1 dl kuivaa appassimento-valkoviiniä (esim. Sartori Marani Appassimento 2013)
  • 0,5 sitruuuna
  • 400 g sinisimpukoita
  • 1 ruukku silopersiljaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • rapeakuorista maalaisleipää

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.