Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Tämä on yksi suosikki hyytelökakuistani. Ihanan raikas ja maistuva. Tein nyt jouluksi ohjeella kaksi pienempää hyytelökakkua jouluaaton ja joulupäivän jälkiruuaksi
Hyvää syntymäpäivää mulle. Koska juhlapäivä osui keskelle tätä viikkoa ehdittiin juhlistaa päivää jo aikaisemmin kotona suklaisen juustokakun merkeissä
Raparperia päätyi tällä kertaa pullien täyteeksi. Vanilja ja raparperi sopii oikein hyvin yhteen. Sulatin näiden pullien päälle vielä valkosuklaata, jolla tein raitoja
Illalla sitten innostuin saunanjälkeen leipomaan. Ei mitään uutta. Aamupuurosta oli jäänyt mustikoita rasiaan ja nehän olivat tietenkin sulaneet ajat sitten
Maku-lehdestä löytyi tämäkin ohje. En olisi uskonut, että näistä tulee niin hyviä ja jotenkin tuli vielä tunne, että nämähän ovat varmaan terveellisiä, kun ne on tehty suomalaisesta supermarjasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.