Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä. Ensin oli ajatuksena tehdä pelkkä vadelmajuustokakku, mutta ajattelin samantien testata sitä jonkin toisen maun kera
Sain kunnian tehdä kakut ihanan bloggaajakollegan Annin juhliin. Annin lempimakuja on punaherukka ja kinuski, joten ne luonnollisesti valikoituivat myös kakkujen makumaailmaksi
M. o. n. i. v. a. r. m. k. p. s. t. ä. y. e. l. u. j. Y. ,. d. b. g. h. E. J. -. T. ö. R. (. w. ). K. S. 2. x. 0. c. 5. 7. 1. 4. 9. 3. 6. V. L. A. 8. H. P. N. U. O. ) l. m l. t l
Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Hellmann'sin kanssa. Mielenkiintoisen tästä kampanjasta teki se että sai haastaa itsensä keksimään,jotain uutta yhdistämällä makea leivonta ja Hellmann'sin majoneesi
Talviseen pimeään ja synkkään aikaan tekee mieli raikkaita ja piristäviä makuja ja värejä. Niistä lähdettiin liikkeelle tämän tupaantuliaiskakun kanssa, jonka tein kummityttöni tupareihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.