Mustikkainen juustokakku
Alakarpisti
Alakarpisti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Mustikkainen juustokakku
  • 1 dl luomukuohukermaa
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl erytritolia (= Karppisokeri = Sötin = Sukrin)
  • 1 tl luomuvaniljauutetta
  • 1 dl jäisiä kokonaisia mustikoita
  • 3 isoa luomumunaa
  •  
  • Yhteensä
  • 39.3 g 173.5 g 23.2 g 1822 kcal
  •  
  • Per annos, jos yhteensä 8 annosta
  • 4.9 g 21.7 g 2.9 g 228 kcal
  •  
  • Per annos, jos yhteensä 10 annosta
  • 3.9 g 17.4 g 2.3 g 182 kcal
  •  
  • Per annos, jos yhteensä 12 annosta
  • 3.3 g 14.5 g 1.9 g 152 kcal
  • Ranskankermakuorrute
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
  • 1 rkl erytritolia (= Karppisokeri = Sötin = Sukrin)
  • 20 tippaa vaniljasteviaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.