Mustikkainen kettukarkki kakku
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 350 g mustikan makuisia kauratäytekeksejä (rainbow)
  • 100 g voisulaa
  • 2½ dl vispikermaa
  • 4 dl piimää
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 1 dl vettä
  • 2½ rkl liivatejauhetta
  • 1 pss kettukarkkeja (muutaman otin sivuun koristelua varten)
  • 1½ dl mustikkamehua (itse sulatin mustikoita mikrossa jotka sihvilän läpi painelin)
  • 3/4 dl hyytelösokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.